Algemene Informatie AVG


Contactpagina

Met het invullen en verzenden van persoonlijke gegevens op onze pagina “Contact” zullen deze in eerste instantie via onze hostingprovider One.com verstuurd worden aan onze bestuursleden. Omdat onze vereniging jaren gebruik heeft gemaakt van een Gmail account, zullen deze berichten ook doorgestuurd worden richting Gmail waarbij alleen actieve bestuursleden gemachtigd zijn om deze gegevens in te zien.


De bestuursleden van deze vereniging zijn bevoegd om te antwoorden op de vragen/opmerkingen die via het webformulier zijn verzonden.

Wanneer een bericht is afgehandeld en het niet langer noodzakelijk is om dit bericht te bewaren, zal deze worden gewist en zal deze niet langer beschikbaar zijn op deze servers.


De vereniging “Buurtpreventie ’s-Gravenzande” werkt samen met enkele netwerkpartners en kan indien gewenst de informatie geanonimiseerd met hen delen. Indien het noodzakelijk is om individuele persoonlijke gegevens door te sturen aan onze netwerkpartners zal hiervoor schriftelijke toestemming worden gevraagd aan de verzender van het bericht.


Aanmelden

Wanneer u besluit om zich aan te melden bij onze vereniging en actief lid (prevent) wil worden kunt u een webformulier invullen.


Met het invullen en verzenden van persoonlijke gegevens op onze pagina “Aanmelden” zullen deze in eerste instantie via onze hostingprovider One.com verstuurd worden aan onze bestuursleden. Omdat onze vereniging jaren gebruik heeft gemaakt van een Gmail account, zullen deze berichten ook doorgestuurd worden richting Gmail waarbij alleen actieve bestuursleden gemachtigd zijn om deze gegevens in te zien.


De bestuursleden van deze vereniging zijn bevoegd om te reageren op de aanmeldgegevens die via het webformulier zijn verzonden.

Wanneer een aanmelding is afgehandeld en het niet langer noodzakelijk is om dit bericht te bewaren, zal deze worden gewist en zal deze niet langer beschikbaar zijn op deze servers.


De vereniging “Buurtpreventie ’s-Gravenzande” werkt samen met enkele netwerkpartners en kan indien gewenst de informatie geanonimiseerd met hen delen. Indien het noodzakelijk is om individuele persoonlijke gegevens door te sturen aan onze netwerkpartners zal hiervoor schriftelijke toestemming worden gevraagd aan de verzender van het bericht.


De individuele persoonlijke gegevens die via dit webformulier worden verzonden zullen door een bestuurslid van onze vereniging in behandeling worden genomen. Bij een definitieve aanmelding bij onze vereniging zullen wij volgens de gemaakte afspraken met de Gemeente en Politie deze gegevens ter controle aanbieden.


Mocht u uiteindelijk geen actief lid worden van onze vereniging zullen wij direct alle ingevulde gegevens wissen.


Hostingprovider

De website van de vereniging “Buurtpreventie ’s-Gravenzande” zal via de provider One.com toegankelijk zijn. De servers van dit hostingbedrijf staan in Duitsland en Denemarken en voldoen daarmee aan de AVG wet die op 25 mei 2018 is gepasseerd.


De website is te bereiken via een HTTPS server en de technische handelingen hierachter worden door bovenstaande hostingprovider geregeld.


Alle afbeeldingen die zichtbaar zijn op onze webpagina worden met toestemming van de gefotografeerde geplaatst. Hierbij is mondelinge of schriftelijke toestemming gegeven door de personen en/of locaties (privé) die daarop zichtbaar zijn.


Indien er op een later tijdstip ontevredenheid ontstaat over deze afbeelding kan hiervoor een verzoek voor verwijdering worden gestuurd aan het bestuur van onze vereniging. Binnen enkele dagen zal deze afbeelding worden verwijderd en verder niet bewaard worden in ons systeem.


Bovenstaande geld ook voor alle afbeeldingen, teksten en verwijzingen die op onze Facebookpagina en/of Twitterpagina zijn geplaatst.


Website

De vereniging “Buurtpreventie ’s-Gravenzande” volgt zelf op geen enkele wijze zijn bezoekers. Vanwege enkele Twitterberichten die zichtbaar zijn op onze homepage moeten wij u erop wijzen dat Twitter u wel zou kunnen volgen. Ook de provider waar deze site gehost wordt kan logbestanden bijhouden. Vanuit onze vereniging hebben wij geen enkel belang om bezoekersinformatie op te vragen en om welke reden dan ook te gebruiken en/of de delen met derden. Deze website is puur informatief bedoeld of een hulpmiddel in het contact maken met de bestuursleden van onze vereniging.


Onze vereniging maakt geen actief gebruik van o.a. Google Analytics en/of probeert op andere wijze de website meer zichtbaar te krijgen binnen de verschillende zoekmachines.


Verder geeft de softwaremaker waarmee deze website is opgebouwd duidelijk aan dat er pas informatie verzameld zal worden indien de gebruiker expliciet toestemming geeft.


Overige

Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben na aanleiding van ons privacybeleid, dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen.


Disclaimer

Niets van deze site mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Buurtpreventie ’s-Gravenzande.

Facebook
Twitter @BPsgravenzande

Copyright 2021

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.