Samen met de WOS en de politie op pad voor tv-opnames voor het programma Samen Veilig.

Op 15 november 2021 zijn twee vrijwilligers van onze vereniging samen met een cameraploeg en een wijkagent op pad geweest.

Voor een aflevering van Samen Veilig heeft de WOS een avond met de buurtpreventie uit ’s-Gravenzande meegelopen en hebben zij een inkijkje gekregen in de werkzaamheden die vrijwilligers van onze vereniging uitvoeren tijdens een dienst. Ook de samenwerking met de politie kwam hierbij ter sprake en de wijkagent uit monster verstelde over de fijne samenwerking die de politie met de verenigingen uit de verschillende dorpskernen heeft.


Als laatste hebben wij nog een oproep gedaan voor het werven van meer vrijwilligers. Heeft u minimaal twee uur per maand tijd over en wilt u iets kunnen betekenen voor de bewoners uit uw eigen dorp? Meld u dan aan als vrijwilliger.


In december zal deze aflevering te zien zijn via het tv-kanaal van de WOS en op internet beschikbaar worden. Hiervoor zullen wij te zijner tijd een verwijzing plaatsen op onze eigen website en via verschillende sociale media kanalen met jullie delen.

Archief
Facebook
Twitter @BPsgravenzande

Copyright 2021

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.